google63cfd0a63f65e0ab.html

Service Laptop & PC

Avem peste 15 ani de activitate

 • Pasiunea pentru electronica am dobandit o inca de pe vremea liceului, avand si un atestat profesional dobandit la absolvirea liceului.
 • Suntem specializati in service si reparatii laptop pentru toate marcile si modelele. Personalul nostru calificat si cu experienta va poate oferi solutii prompte si eficiente pentru orice problema tehnica, indiferent daca este vorba despre un display defect, probleme cu bateria sau hard disk-ul, probleme de supra incalzire, defectiuni ale carcasei laptopului, tastatura care nu mai functioneaza sau functioneaza partial, etc…

 • Efectuam reparatii hardware si software la standarde inalte, cu piese de calitate si la preturi competitive. La sfarsitul fiecarei reparatii, laptop-ul tau va fi testat riguros pentru a te asigura ca functioneaza perfect.

 • Nu ezita sa ne contactezi pentru orice intrebare sau programare pentru serviciile noastre. Vom fi bucurosi sa te ajutam sa rezolvi problemele tale cu laptop-ul sau PC tau.

 • OFERIM DIAGNOSTICARE GRATUITA,DOAR DACA PRODUSUL VA FI REPARAT LA NOI!

Pentru procesul de reparare al unui laptop SAU pC, urmatorii pasi SUNT importanti:

 1. Contactati service-ul: Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau prin telefon pentru a programa o intalnire.
 2. Aduceti laptop-ul: Aduceti laptop-ul la sediul nostru sau putem veni la dvs. pentru a efectua evaluarea (in limita timpului disponibil).
 3. Evaluarea problemei: Specialistii nostri vor evalua problemele laptop-ului dvs. si vor oferi o estimare a costurilor si a timpului de reparare.
 4. Repararea laptop-ului: Dupa ce ati aprobat costurile, vom incepe repararea laptop-ului dvs. folosind piese de calitate si tehnici moderne.
 5. Testarea si verificarea: Dupa terminarea repararii, vom testa si verifica laptop-ul pentru a ne asigura ca functioneaza la capacitatea maxima.
 6. Predarea laptop-ului: Vom preda laptop-ul reparat si functionabil, impreuna cu orice documentatie sau garantii necesare.

Acesti pasi sunt un exemplu general si pot varia in functie de necesitatile specifice ale fiecarei reparatii. Este important sa comunicati clar cu service-ul pentru a stabili asteptarile si procedura de reparare.

laptopurile sau pc urile cu probleme minore se repara in aceasi zi!

Informatii cu privire la timpii de reparatie pot include:

 • Timp mediu de diagnosticare: 1-2 ore.
 • Timp mediu de reparare: 2-3 ore.
 • Timp de reparare pentru probleme complexe: 3-4 zile sau 1-2 saptamani, depindem de procurarea pieselor.
 • Timpul poate varia in functie de complexitatea problemei si disponibilitatea componentelor necesare.

Asiguram service – reparare laptop in Timisoara pentru urmatoarele branduri de laptop: HP, Dell, Asus, Acer,Lenovo, Msi, Fujitsu Siemens, Sony, Toshiba, Medion, Huawei, Apple, Packard Bell, Compaq.

Service – Reparatie Laptop Timisoara

Principalele categorii de servicii oferite:

-Montare SSD, pentru un raspuns cat mai bun al laptopului.

-Instalare sisteme de operare Windows 10/11.

-Curatarea laptopului de praf la exterior si interior, dar cel mai important, la sistemul de racire, curatarea ventilatorului/ventilatoarelor precum si inlocuirea pastei termice la nevoie.

-Inlocuire ventilatoare defecte.

-Reparatii ce tin de carcasa si balamale.

-Inlocuire de display, atunci cand este spart sau are diferite defecte.

-Inlocuire tastatura laptop.

-Reparatii la nivel de placa de baza.

-Upgrade la memoriile RAM, prin adaugare de module RAM.

-Diferite reparatii de mufe sau connectori ale placilor de baza. Mufa alimentare, HDMI, connectori sunet, etc…

*Recomandam clientilor nostri sa aleaga produse originale pentru reparatie!

Service – Reparatii PC Timisoara

PRINCIPALELE CATEGORII DE SERVICII OFERITE:

-Montare SSD, pentru un raspuns mai bun al PC ului.

-Instalare sisteme de operare Windows 10/11.

-Curatarea PC ului de praf la exterior si interior, dar cel mai important, la sistemul de racire, curatarea ventilatorului/ventilatoarelor precum si inlocuirea pastei termice la nevoie.

-Inlocuire ventilatoare defecte.

-Upgrade la memoriile RAM, prin adaugare de module RAM.

-Inlocuire sursa aliemntare.

-Cable management

-Inlocuire carcase PC.

× Live chat